top of page
Zoeken
  • MibaCup

Als organisatoren van MIBA CUP willen wij allereerst alle deelnemende clubs bedanken voor 2 dagen boordevol voetbalplezier en kwaliteitsvoetbal. Ten tweede willen wij alle bezoekers aan ons tornooi bedanken voor zoveel sportiviteit. Er viel nauwelijks een wanklank in de wandelgangen te bespeuren. Onze online app met up-to-date scorebord en onze live captatie van de wedstrijden met camera werd opnieuw fel gesmaakt door jong en oud, door trainer en scout, door ouder en supporter, door Belg én buitenlander. Willen jullie alle uitslagen en rangschikkingen nog eens bekijken? Dat kan via live.mibacup.be. Binnen enkele dagen kunnen jullie trouwens terecht op onze MIBA CUP website (www.mibacup.be) om online nogmaals te proeven van het ganse gebeuren door middel van foto’s en beeldmateriaal. Aan alle verantwoordelijken van onze deelnemende clubs willen we dan ook vragen dit nieuws te delen met spelers en ouders.

Nog woorden van dank? Absoluut! Zonder sponsoring is een evenement als MIBA CUP niet levensvatbaar. Onze oprechte dank aan al onze sponsors voor hun vertrouwen en financiële steun. Ook aan alle medewerkers: een ferme buiging en een dikke merci! Dank voor jullie inzet en betrokkenheid. De aanwezigheid van onze peters Thomas Foket (KAA Gent) en Aster Nzeyimana (sportjournalist) kon ook op veel bijval rekenen. Ook naar hen gaat een oprecht woord van dank. Tot slot willen wij de gemeente Merchtem bedanken voor een uitstekende samenwerking en het “onderdak” van onze MIBA CUP op het fantastische complex Dooren.

Willen jullie een kritische noot met ons delen? Willen jullie ons een hart onder de riem steken? Hebben jullie tips voor ons? Wij kijken uit naar al jullie reacties op mibacup@mibacup.be.

Tot MIBA CUP 2017!

bottom of page