Zoeken
  • MibaCup

Het is met spijt in ons hart dat we vandaag moeten aankondigen dat MibaCup 2021 niet kan doorgaan wegens de COVID-19 crisis. Wij namen deze beslissing uit respect voor onze zorgverleners, voor ons publiek, voor onze vrijwilligers en uiteraard ook voor onze voetbalclubs uit binnen – en buitenland.


Want ook al staat het tornooi pas gepland midden augustus 2021, toch werd de afgelopen dagen duidelijk dat onze organisatie op sportief, logistiek en financieel gebied elke dag meer en meer onder druk kwam te staan. Na het consulteren van onze talrijke stakeholders (sponsors, leveranciers, hotels, vrijwilligers, …) en onze internationale teams vonden wij het belangrijk is om aan iedereen zo snel mogelijkheid duidelijkheid te bieden. Dit soort duidelijkheid durft in deze tijden al eens te ontbreken … Het garanderen van de veiligheid en de gezondheid van iedere betrokkene komt voor ons immers op de eerste plaats.


We hopen op jullie begrip voor deze moeilijke, maar noodzakelijke beslissing. Communicatie over de organisatie van MibaCup 2022 volgt later. We nemen nu heel even de tijd om onze wonden te likken.


Meer dan ooit: stay safe, stay tuned!


Het organisatie comité van MibaCup